Joi seara, 6 aprilie, alaturi de jurnalisti, bloggeri si persoane publice, a avut loc evenimentul de deschidere al restaurantului-braserie NUBA Cafe. Locatia va fi deschisa incepand cu micul dejun si pana dupa cina, oferind un meniu diversificat alcatuit din preparate cu specific international si cocktailuri delicioase.
Dupa succesul inregistrat cu NUBA si NUBA Summer Vibes, a intrat in portofoliul brandului si cea de-a treia locatie, Nuba Cafe.
Noua locatie va excela in ceea ce priveste atmosfera si designul, datorita acoperisului retractabil, avand o deschidere larga pe verticala, cat si a geamurilor glisante pe orizontala catre strada, vibe-ul transmis fiind cu siguranta unul pozitiv si urban-chic.
Fata de celelalte doua locatii, Nuba Cafe vine cu un program prelungit, de luni pana duminica de la orele 8:00 la 24:00, si cu variante de preparate healthy, dar si cu preparate de patiserie si deserturi productie proprie, inclusiv variante pentru Take Away.

Nuba Cafe
Nuba Cafe este o locatie dedicata unui mic dejun linistit, unui business lunch ce te va captiva cu vibe-ul dulce frantuzesc, dar poate fi si locatia perfecta pentru o cina cu prietenii departe de agitatia orasului. Designul inovativ te va introduce intr-o atmosfera friendly, iar surprizele pe zona de entertainment te vor seduce de fiecare data.
Printre preparatele degustate de invitati la evenimentul de lansare s-au regasit specialitati precum: Rock Shrimps Tempura, Fresh Tuna Burger, Halloumi & Mesclun Salad, Seafood Risotto, deserturi ca: PostacioCanolliCheesecake, Trio Chocolate Cake, Pavlova , Profiterol, dar si cocktailuri artizanale si fresh Smoothies.

Nuba Cafe
“Meniul Nuba este unul simplu si sanatos dar plin de diversitate. In cel de food regasim preparate internationale atat in zona de mic dejun cat si in cea de pranz.
Din meniul de mic dejun vor face parte preparate diverse, hranitoare, gustoase si sanatoase, de la Benedict Eggs si pana la celebrele Pancakes iar din meniul de pranz si cina nu vor lipsi pestele, muschiul de vita si salatele diversificate, bogate in fibre si nutrienti.
Meniul de desert aduce elemente noi si inedite, putem spune ca ne-am pregatit mai intens fata de cum am obisnuit clientii restaurantelor Nuba si Nuba Summer Vibes. Vom avea un display de torturi dar si prajituri individuale pentru Take Way.” Pastry Chef Rares – Cristian Dinu.
Comentarii recente