Se pare ca in zilele noastre oamenii sunt dispusi sa incalce legea chiar si pentru lucruri atat de marunte precum o masa copioasa. Si nu, de data aceasta nu ne vom referi la romani care au dat teapa la restaurante din Spania, ci la oameni cu ceva mai multe pretentii din insorita Australie…
Asa cum ar fi trebuit sa fie rapperul aspirant Terry Peck, aka 2pec, in varsta de 33 de ani, care, a poftit atat de mult la o masa copioasa cu fructe de mare, incat, a fost dispus sa infulece si sa fuga in mare cu placa de surf, pentru a evita plata unei facturi de 621 de dolari. De cele cateva sute de dolari artistul a consumat delicatese cu specific marin precum: homari, stridii, pui de caracatita, toate “udate” cu bauturi din plin. Cina copioasa a avut loc la restaurantul Omeros Bros Seafood Restaurant de pe Gold Coast (Australia).
Cina lui Terry Peck a decurs impecabil pana in momentul in care a venit nota de plata. Dupa vizualizarea acesteia, pofticiosul s-a cam speriat, si, in lipsa de alte idei, a fugit in mare cu placa de surf. Politistii l-au somat sa se intoarca la mal, insa, pentru ca a refuzat, oamenii legii au fost nevoiti sa “alerge” dupa el pe mare. Urmarirea a avut loc cu ajutorul skijet-uri conduse de salvamari.
Asa se face ca, in cele din urma, masa copioasa a lui Terry Peck s-a sfarsit in fata instantei unde a avut de infruntat doua capete de acuzare: furt si ranirea serioasa a unui politist. Deocamdata, tanarul a fost eliberat pe cautiune, primind totodata interdictie de a se mai intoarce la restaurantul pagubit. Insa povestea nu se termina aici, intrucat pofticioasul transformat in infractor se va intoarce in fata instantei pe 4 mai.
Intrebat de reporterii australieni daca a meritat macar masa respectiva toate problemele create, infractorul a raspuns ca nu, intrucat homarul, spune el, a fost cam ars.
In ceea ce priveste motivul fugii, Peck a declarat ca acesta nu ar fi fost nota de plata ci faptul ca o prietena de-ale lui urma sa nasca pe plaja si ca era nevoie de el pentru a da o mana de ajutor.
In cazul in care urmeaza sa ajungeti prin zona in urmatoarea perioada si ati ramas dezamagiti de spusele infractorului despre homar, ei bine, trebuie sa stiti ca Mark Hunnybun, managerul restaurantului a dezmintit pentru ABC cele spuse de rapperul aspirant, declarand ca: “la noi la restaurant homarul este gatit perfect”.
Comentarii recente